Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Hoduj z Głową - Świnie
2013
|
3
|
Tytuł artykułu
Żywienie a jakość mięsa
Autorzy
Knecht D.
,
Duzinski K.
,
Sibinski M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
produkcja miesa
mieso wieprzowe
jakosc kulinarna
walory smakowe
czynniki zywieniowe
trzoda chlewna
zywienie zwierzat
systemy zywieniowe
tusze zwierzece
umiesnienie
otluszczenie
sklad kwasow tluszczowych
Wydawca
-
Czasopismo
Hoduj z Głową - Świnie
Rocznik
2013
Numer
3
Opis fizyczny
s.16-21,fot.,rys.,tab.
Twórcy
autor
Knecht D.
Zakład Hodowli Trzody Chlewnej, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
Duzinski K.
Zakład Hodowli Trzody Chlewnej, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
Sibinski M.
Zakład Hodowli Trzody Chlewnej, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b28753c5-e2be-4cd4-ba26-b35582b706cf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.