Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2015
|
02
|
Tytuł artykułu
Wpływ metody wychładzania tusz wieprzowych na właściwości mięsa
Autorzy
Rybarczyk A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
chlodnictwo
chlodzenie
tusze wieprzowe
przemysl miesny
uboj zwierzat
bezpieczenstwo zywnosci
rozwoj technologiczny
minimalizacja strat
jakosc
ubytki
mieso wieprzowe
obnizanie temperatury
skurcz chlodniczy
zawartosc tluszczu
barwa miesa
wyrozniki fizykochemiczne
smakowitosc
kruchosc
jakosc technologiczna
ubytki masy tusz
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2015
Numer
02
Opis fizyczny
s.10-13
Twórcy
autor
Rybarczyk A.
Katedra Immunologii, Mikrobiologii i Chemii Fizycznej, Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt, Pracownia Towaroznawstwa Produktów Spożywczych, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b24118f5-9499-4e3a-a104-b8d9458c8a5c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.