Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1957
|
08
|
4
|
Tytuł artykułu
Ocena bakteriologiczna cyklu przetwórczego konserwy wieprzowej i wołowej
Autorzy
Hendrich Z.
,
Szczerbinski B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Bakteriologicheskaja ocenka cikla pererabotki svinijj i govjazhejj konservy
EN
Bacteriologic evaluation of the cycle of manufacturing canned pork and beef
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
konserwy miesne
przetworstwo miesa
mieso wieprzowe
mieso wolowe
ocena bakteriologiczna
mikroorganizmy
EN
tinned meat
meat processing
pork
beef
bacteriological evaluation
microorganism
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1957
Tom
08
Numer
4
Opis fizyczny
s.391-400,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Hendrich Z.
Wojskowe Centralne Laboratorium Sanitarno-Higienicznego w Warszawie, Warszawa
autor
Szczerbinski B.
Wojskowe Centralne Laboratorium Sanitarno-Higienicznego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b20d1588-cc8d-47e7-ba00-914ddfe912ba
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.