Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2024
Tom
74
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Effect of the addition of apple pomace and erythritol on the antioxidant capacity and antidiabetic properties of shortbread cookies
(
Raczkowska E.
,
Wojdylo A.
,
Nowicka P.
)
artykuł:
Classification of slovenian dry-cured ham – Kraški pršut – according to texture profile
(
Polak M. L.
,
Polak T.
,
Kuhar M.
,
Jazbec I. Z.
,
Kaltnekar T.
,
Demsar L.
)
artykuł:
Chemical, physical, and sensory properties of bread with popped amaranth flour
(
Chaquilla-Quilca G.
,
Islas-Rubio A. R.
,
Vasquez-Lara F.
,
Salcedo-Sucasaca L.
,
Silva-Paz R. J.
,
Luna-Valdez J. G.
)
artykuł:
Application of flour blends from modified cassava and suweg flours in gluten-free steamed brownies
(
Marta H.
,
Yusnia S. A.
,
Fetryuna F.
,
Arifin H. R.
,
Camyana Y.
,
Sondari D.
)
artykuł:
Fatty acid composition and anticancer activity of neutral and polar lipids of pacific oyster (Crassostrea gigas) cultured in Khanh Hoa Coast in Vietnam
(
Nguyen M. V.
,
Kakooza D.
,
Do T. H. T.
,
Tran A. P. T.
,
Nguten T. H.
,
Tran N. Q.
)
artykuł:
Extraction, chemical composition and antidiabetic potential of crude polysaccharides from Centella asiatica (l.) Urban
(
Li M.
,
Shahid M.
,
Zhang X.
,
Law D.
,
Mackeen M. M.
,
Teh A. H.
,
Najm A. A. K.
,
Fazry S.
,
Othman B. A.
)
artykuł:
High-fiber crackers supplemented with asparagus hard-stem: impacts of supplementation ratios and water amounts in cracker recipe on the product quality
(
Tran T. T. T.
,
Ngo L. H. N.
,
Le T. H. N.
,
Ton N. M. N.
,
Le T. T.
,
Le V. V. M.
)
artykuł:
Hyperbaric storage at subzero temperature – the effect on the shelf-life and selected quality characteristics of raw pork sausages
(
Malinowska-Panczyk E.
,
Mazur K.
)
artykuł:
Antibacterial effect of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides l.) fruit extract on radish seeds prior to sprouting
(
Rajkowska K.
,
Rykala E.
,
Czyzowska A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.