Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2012
|
45
|
3
|
Tytuł artykułu
Oszacowanie całkowitego potencjału antyoksydacyjnego wybranych produktów spożywanych przez studentów Akademii Medycznej we Wrocławiu w latach 2005-2007
Autorzy
Ilow R.
,
Regulska-Ilow B.
,
Rozanska D.
,
Tangermann S.
,
Grajeta H.
Warianty tytułu
EN
Assessment of total antioxidant capacity of selected food products consumed by the Medical University students from Wroclaw in 2005-2007
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2012
Tom
45
Numer
3
Opis fizyczny
s.995-1000,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ilow R.
Zakład i Katedra Bromatologii i Dietetyki, Akademia Medyczna we Wrocławiu, Pl.Nankiera 1, 50-140 Wrocław
autor
Regulska-Ilow B.
autor
Rozanska D.
autor
Tangermann S.
autor
Grajeta H.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b19bb934-d11a-42ea-a06c-26a76a179cc6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.