PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1959 | 10 | 5 |

Tytuł artykułu

Wartośc odżywcza żyta i jego przetworów. Cz. I. Wpływ wysokości wymiału na zawartość niektórych składników odżywczych w żytnich przetworach młynarskich

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

10

Numer

5

Opis fizyczny

s.423-446,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b18128ad-d536-4539-a202-da0f9c2b8210
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.