Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2010
|
58
|
10
|
Tytuł artykułu
Biszkopty jarosławskie - tradycyjnie od 134 lat
Autorzy
Oleniuch I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
Fabryka Pieczywa Cukierniczego San Pajda
biszkopty
Jaroslaw
cukiernictwo
produkty tradycyjne
przemysl spozywczy
historia
reklama
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2010
Tom
58
Numer
10
Opis fizyczny
s.68-70,rys.,fot.
Twórcy
autor
Oleniuch I.
Wydział Zarządzania, Politechnika Rzeszowska, 35-959 Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b1273d55-f808-4b27-a893-543bb8f77bfc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.