Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2015
|
69
|
11
|
Tytuł artykułu
Restaurację tworzą ludzie. Jak sprawnie zarządzać personelem?
Autorzy
Hanas D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zaklady gastronomiczne
restauracje
personel
kadra kierownicza
zarzadzanie zasobami ludzkimi
praca zawodowa
warunki pracy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2015
Tom
69
Numer
11
Opis fizyczny
s.19,fot.
Twórcy
autor
Hanas D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b116d6ce-fec0-4901-a2c2-844343f67688
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.