Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
2021
|
72
|
4
|
Tytuł artykułu
The content of lead, cadmium, arsenic, mercury and tin in fruit and their products based on monitoring studies – exposure assessment
Autorzy
Mania M.
,
Rebeniak M.
,
Chabros E.
,
Orshulyak O.
,
Postupolski J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
food safety
food monitoring
food testing
exposure assessment
fruit
fruit product
arsenic
cadmium
lead
mercury
tin
PL
bezpieczenstwo zywnosci
monitoring zywnosci
testowanie zywnosci
ocena narazenia
owoce
przetwory owocowe
arsen
kadm
olow
rtec
cyna
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
2021
Tom
72
Numer
4
Opis fizyczny
p.353-360,fig.,ref.
Twórcy
autor
Mania M.
National Institute of Public Health NIH – National Research Institute, Department of Food Safety, Warsaw, Poland
autor
Rebeniak M.
National Institute of Public Health NIH – National Research Institute, Department of Food Safety, Warsaw, Poland
autor
Chabros E.
National Institute of Public Health NIH – National Research Institute, Department of Food Safety, Warsaw, Poland
autor
Orshulyak O.
National Institute of Public Health NIH – National Research Institute, Department of Food Safety, Warsaw, Poland
autor
Postupolski J.
National Institute of Public Health NIH – National Research Institute, Department of Food Safety, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.32394/rpzh.2021.0188
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b0f33737-f4e1-4605-9a01-d1e6c3bbc11b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.