Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1977
Tom
03
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Effects of brewer's yeast propagation intensity on quality of beer fermentation by-products
(
Baca E.
,
Golebiewski T.
)
artykuł:
The use of frozen concentrated cultures of mesophilic lactic acid bacteria as a starter in cheese making
(
Libudzisz Z.
,
Piatkiewicz A.
,
Jakubowska J.
)
artykuł:
Effects of different drying methods on quality and content of aromatic volatiles in dried mushrooms Agaricus bisporus
(
Sulkowska J.
,
Kaminski E.
)
artykuł:
Effects of leaching and extraction conditions on activity of trypsin inhibitor in protein concentrates and isolates obtained from soybean
(
Kozlowska H.
,
Rutkowski A.
,
Borowski J.
,
Elkowicz K.
)
artykuł:
The effect of climate and soil factors on mineral composition of vegetables
(
Bartnik M. S.
)
artykuł:
Thermal properties of the Colibri and Urbanka wheat varieties in bulk
(
Jankowski T.
,
Dubowik J.
,
Jankowski S.
)
artykuł:
Electrophoretic investigations of proteolysis products of wheat gluten
(
Galinska Z.
,
Kaczkowski J.
)
artykuł:
The effect of magnetic field on activity of Beta-fructofurazydase and on aerobic cultivation of baker's yeast
(
Miskiewicz T.
,
Ziobrowski J.
)
artykuł:
The effects of gamma 60Co on Vitamin D3 and certain sterols in foods
(
Teichert M.
,
Horubala A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.