Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2014
|
58
|
08
|
Tytuł artykułu
Właściwości i zastosowanie lnu w piekarstwie
Autorzy
Czerwinska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
len
pieczywo
jakosc
wartosc odzywcza
wartosc zdrowotna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2014
Tom
58
Numer
08
Opis fizyczny
s.8-9,tab.
Twórcy
autor
Czerwinska D.
Katedra Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b0e5a047-35a6-4dfe-b6c9-3f6ee61c68f2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.