Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1981
|
211
|
Tytuł artykułu
Interesterification of lard for use in baked goods
Autorzy
Karpinska B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Przeestryfikowanie smalcu do zastosowania w produktach piekarniczych
RU
Preehterifikacija toplenego sala dlja ispol'zovanija v khlebopekarnykh izdelijakh
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1981
Tom
211
Opis fizyczny
p.167-178,fig.,ref.
Twórcy
autor
Karpinska B.
Polish Meat Research Institute, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b0dd9970-7003-406e-8284-a40af3cf6329
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.