Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2011
Tom
59
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Reforma rynku cukru
(
Przezdziak M.
)
artykuł:
Ocena zawartości glutenu w wybranych produktach specjalnego żywieniowego przeznaczenia
(
Wojtasik A.
)
artykuł:
Rynek wyrobów czekoladowych w USA
(
Mroczkowska M.
,
Bohdan M.
)
artykuł:
Promocja i wsparcie polskiego eksportu wyrobów czekoladowych i cukierniczych
(
Przezdziak M.
)
artykuł:
Cukierniczy rekord Guinessa w Rzeszowie
(
Oleniuch I.
)
artykuł:
W służbie spółdzielniom. Rozmowa z Andrzejem Anulewiczem, prezesem Zarządu Krajowego Związku Rewizyjnego Spółdzielni "Samopomoc Chłopska"
(
Stus M.
)
artykuł:
Trudny chiński rynek słodyczy
(
A.L.
)
artykuł:
X Małoposki Konkurs Kucharsko-Cukierniczy
(
Korfel A.
)
artykuł:
Zakładamy firmę branży spożywczej (cz.III). Pomieszczenia higieniczno-sanitarne
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Jak pić wino. Smak
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Nowości Martin Braun
(
Komorowski M.
)
artykuł:
Cukier miewa... gorzki smak, czyli o cenowym tsunami i pierwszej cukrowni
(
Perzynski M.
)
artykuł:
System zarządzania dokumentami rentowny również dla małych i średnich przedsiębiorstw
(
Stec A.
,
Malecki P.
)
artykuł:
Zwolnienia darowizn żywności z podatku VAT nie dla sklepów
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Zagrożenia mikrobiologiczne i fizykochemiczne w przemyśle piekarskim i ciastkarskim (cz.II). Przegląd zanieczyszczeń i ich skutków stwierdzonych w produktach piekarskich, ciastkarskich i wyrobach lodziarskich
(
Bugajewska A.
)
artykuł:
Uczeń młodociany tanią siłą roboczą, czyli co Ministerstwo Pracy sądzi o nauce zawodu w rzemiośle
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Pieczywo pszenne może być smakowite. Umiejętność panowania nad fermentacją ciasta pszennego ma być atutem piekarni rzemieślniczych
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Certyfikowana strucla
(
Nowak B.
)
artykuł:
XIV Ogólnopolski Turniej Cukierniczy i Piekarski, Poznań
(
Szmyt Z.
,
Rozanska I.
)
artykuł:
"Współpraca branż piekarskiej i młynarskiej dla jakości pieczywa i produktów zbożowych"
(
Chojnowska K.
)
artykuł:
Jak pogodzić ogień z wodą? Cz.I. O specyfice kierowania przedsiębiorstwem rodzinnym
(
Truskolawska M.
)
artykuł:
"Żywność i żywienie XXI w". Może rozstrzygnie się kwestia: czy i kiedy chleb jest żywnością funkcjonalną
(
Lazarowicz A.
,
Piesiewicz H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.