Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1997
|
04
|
1
|
Tytuł artykułu
Czynniki ksztaltujace produkcje i jakosc kulinarnego miesa wolowego w Polsce
Autorzy
Polczynska I
,
Gorska I.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
barwa
kruchosc miesa
mieso wolowe
mieso kulinarne
zywnosc
bydlo miesne
Polska
marketing
produkcja
jakosc
produkcja zwierzeca
soczystosc
EN
colour
meat tenderness
beef meat
culinary meat
food
meat cattle
Poland
marketing
production
quality
animal production
succulence
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1997
Tom
04
Numer
1
Opis fizyczny
s.8-20,bibliogr.
Twórcy
autor
Polczynska I
Akademia Rolnicza, Wroclaw
autor
Gorska I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ff68f40e-e646-494f-9ad4-64e1bcbd1b37
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.