Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2003
|
02
|
3[97]
|
Tytuł artykułu
Wplyw zawartosci glutenu i szklistosci na energochlonnosc rozdrabniania ziarna pszenicy
Autorzy
Laskowski J
,
Ruzylo R.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Influence of gluten content and wheat glassiness on the wheat grain grinding energy
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mlynarstwo
pszenica
ziarno
zawartosc glutenu
szklistosc
rozdrabnianie
energochlonnosc
EN
milling industry
wheat
grain
gluten content
grain vitreosity
energy consumption
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2003
Tom
02
Numer
3[97]
Opis fizyczny
s.589-596,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Laskowski J
Akademia Rolnicza, ul.Doswiadczalna 44, 20-236 Lublin
autor
Ruzylo R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ff617c29-e280-4927-8f54-566481017716
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.