Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1995
|
05
|
Tytuł artykułu
Nowe metody utrwalania produktow mleczarskich
Autorzy
Baca E.
,
Skarzynska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
sterylizacja
mleczarstwo
pasteryzacja
ogrzewanie mikrofalowe
promienie elektromagnetyczne
ogrzewanie ekstruzyjne
ogrzewanie oporowe
mikroflora
promieniowanie ultrafioletowe
obrobka termiczna
promieniowanie gamma
przedluzanie trwalosci
mikroorganizmy
utrwalanie zywnosci
ogrzewanie w podczerwieni
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1995
Numer
05
Opis fizyczny
s.125-129,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Baca E.
Instytut Mleczarstwa, ul.Hoza 66-68, 00-682 Warszawa
autor
Skarzynska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ff28c8a9-9245-4f9d-8d5e-8a3879a35e1d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.