Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Informacyjno-Handlowy. Ośrodek Doradztwa Rolniczego Boguchwała
2004
|
07-08
|
Tytuł artykułu
Ziola przyprawowe w kuchni
Autorzy
Osika M
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przepisy kulinarne
zastosowanie
ziola przyprawowe
zywienie czlowieka
EN
recipe
application
spice herb
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Informacyjno-Handlowy. Ośrodek Doradztwa Rolniczego Boguchwała
Rocznik
2004
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.28-29
Twórcy
autor
Osika M
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ff11a4bd-e41b-4be0-8b03-61129fad3137
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.