Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2008
|
63
|
Tytuł artykułu
Wystepowanie bakterii z rodzaju Legionella w wybranych zakladach przetworstwa zywnosci
Autorzy
Majczyna D.
,
Krolasik J.
,
Szosland-Faltyn A.
Warianty tytułu
EN
The presence of Legionella species bacteria in selected food processing factories
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zagrozenia zdrowia
Legionella
powierzchnia produkcyjna
przetworstwo zywnosci
choroba legionistow
wystepowanie
higiena produkcji
przemysl spozywczy
badanie powietrza
mycie
zaklady przetworcze
woda
bakterie
analiza wody
urzadzenia produkcyjne
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2008
Tom
63
Opis fizyczny
s.56-62,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Majczyna D.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Oddzial Chlodnictwa i Jakosci Zywnosci, Lodz
autor
Krolasik J.
autor
Szosland-Faltyn A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fee2c3ae-4763-42cb-b7c5-c7edcbfb94bd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.