Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1992
|
44
|
08
|
Tytuł artykułu
Utlenianie lipidow i powstawanie obcego zapachu oraz smaku w ogrzewanym i przechowywanym miesie.Cz.2
Autorzy
Pikul J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ogrzewanie
tluszcze zwierzece
przechowywanie
przyprawy
surowce zwierzece
zapach
przemysl miesny
autooksydacja
smak
azotyny
mieso
chlodzenie
askorbiniany
barwa
kwas cytrynowy
soki warzywne
fosforany
ziola
przemysl spozywczy
tokoferole
hydrolizaty bialkowe
dym wedzarniczy
lipidy
soki owocowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1992
Tom
44
Numer
08
Opis fizyczny
s.22-26,bibliogr.
Twórcy
autor
Pikul J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fea8b829-229a-4d81-8ab6-87fea41b410c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.