Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1998
|
51
|
07
|
Tytuł artykułu
Papryka na co dzien i od swieta
Autorzy
Gasik D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
restauracje
kuchnia wegierska
przyprawy
zywnosc
nawyki zywieniowe
restauracja Cristal Budapest
tradycje
gastronomia
papryka
warzywa
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1998
Tom
51
Numer
07
Opis fizyczny
s.40-41,fot.
Twórcy
autor
Gasik D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fe6d60a7-1f28-4acd-98d4-044754b29abf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.