Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1996
|
6
|
Tytuł artykułu
Jakosc miesa przerobowego okresla cechy produktu
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
konsystencja
przyprawy
ciekly azot
zapach
zamrazanie
jakosc
smakowitosc
technologia zywnosci
przetwory miesne
barwa
trwalosc przechowalnicza
kielbasy parzone
dodatki do zywnosci
mieso przerobowe
receptury
przetworstwo miesa
chlodzenie
swiezosc
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1996
Numer
6
Opis fizyczny
s.12-13,rys.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fe5d4817-dbe4-47ab-aae2-56ae607440c8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.