Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Menu. Przewodnik po Wielkopolskiej Gastronomii i Hotelach
2001
|
08
|
11
|
Tytuł artykułu
Indyk wedlug orginalnej recepty z szalwia i nadzieniem z ryzu i kielbasy
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Swieto Dziekczynienia
indyk nadziewany
przepisy kulinarne
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Menu. Przewodnik po Wielkopolskiej Gastronomii i Hotelach
Rocznik
2001
Tom
08
Numer
11
Opis fizyczny
s.18,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fdd4742c-f1ac-4a87-85ac-5e9ab3b51633
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.