Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2002
|
04
|
Tytuł artykułu
Urzadzenia podgrzewcze cz.II
Autorzy
Walczak D.M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
temperatura
wyposazenie zakladow gastronomicznych
witryny grzewcze
dania gorace
serwowanie posilkow
bufety grzewcze
obrobka termiczna
plytki podgrzewcze
urzadzenia podgrzewcze
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2002
Numer
04
Opis fizyczny
s.40-41,fot.
Twórcy
autor
Walczak D.M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fd75a39f-6f85-4ecf-8000-0d088a825b77
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.