Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
1994
|
41
|
Tytuł artykułu
Wplyw parametrow liofilizacji i czasu przechowywania na wlasnosci antybakteryjne czosnku [Allium sativum L.]
Autorzy
Dobrzanski W.
,
Kuzminska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
aktywnosc antybakteryjna
czas przechowywania
przechowywanie
warzywnictwo
czosnek
liofilizacja
wlasciwosci antybakteryjne
warzywa
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
Rocznik
1994
Tom
41
Opis fizyczny
s.127-134,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dobrzanski W.
Institute of Vegetable Crops.Skierniewice
autor
Kuzminska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fd6d7913-a160-4d78-b5f2-551f8c1d9344
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.