Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
1994
|
38
|
01
|
Tytuł artykułu
Stabilnosc piwa w nowych warunkach
Autorzy
Kadzielski F.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
konsumpcja
stabilnosc fizykochemiczna
zapach
napoje alkoholowe
produkcja
smakowitosc
stabilnosc biologiczna
piwo
browarnictwo
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1994
Tom
38
Numer
01
Opis fizyczny
s.14-16,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kadzielski F.
Browary Wielkopolski S.A., Poznan
Bibliografia
[1] The practical Brewer, MBAA, Wisconsin.
[2] Narziss L.: Beer stability, Brauwelt International 1987/1.
[3] Narziss L.: Abriss der Bierbrauerei, Stuttgart 1986.
[4] Kądzielski F.: Zagadnienie barwy piwa. PF.
[5] Wellhoener V.: Madified caustic soda as desinfecting agent, Brauwelt International 1988/IV.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fd676241-ce15-4d5a-b6a0-59036ea82f00
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.