PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 57 | 4[B] |

Tytuł artykułu

Using multidimensional analysis in the evaluation of technological value and sensory quality of pork meat

Warianty tytułu

PL
Zastosowanie wielowymiarowych metod analizy statystycznej do oceny wartosci technologicznej i jakosci sensorycznej miesa wieprzowego

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

57

Numer

Opis fizyczny

p.449-455,fig.,ref.

Twórcy

  • Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska Str.159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-fd3f7b64-5678-44a9-8bd0-0199b856bfac
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.