Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2009
|
53
|
11
|
Tytuł artykułu
'Higiena zywnosci i zywienia podstawa zdrowia - suplementy diety w zywieniu i profilaktyce'
Autorzy
Bertrandt J.
,
Bogacz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2009
Tom
53
Numer
11
Opis fizyczny
s.32,fot.
Twórcy
autor
Bertrandt J.
autor
Bogacz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fd1e86f3-55f4-4ab8-9f32-897f6551cfc5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.