Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
1993
|
03
|
Tytuł artykułu
Substancje dodatkowe w produkcji piekarskiej.Czesc 3.Kwas propionowy i jego sole - wlasciwosci i zastosowanie
Autorzy
Janik M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
konserwanty
ocena jakosci
piekarstwo
pieczywo
sole wapniowe
jakosc
sole sodowe
trwalosc przechowalnicza
technologia zywnosci
ciastkarstwo
plesnie
kwas propionowy
przepisy prawne
dodatki do zywnosci
kwasy organiczne
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
Rocznik
1993
Numer
03
Opis fizyczny
s.15-16,tab,rys.
Twórcy
autor
Janik M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fcca0afe-0f9a-450d-8c0b-5c23b9c8111e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.