Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2007
|
55
|
03
|
Tytuł artykułu
Produkty piekarskie i ciastkarskie wg wymagan polskich konsumentow i norm na gotowe wyroby
Autorzy
Kot M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
pieczywo mieszane
przetwory zbozowe
piekarstwo
wyroby cukiernicze
pieczywo
pieczywo zytnie
konsumenci
normy polskie
pieczywo pszenne
normy zakladowe
wymagania konsumenckie
spozycie zywnosci
klasyfikacja
asortyment
maka pszenna
maka zytnia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2007
Tom
55
Numer
03
Opis fizyczny
s.30-32,tab.,fot.
Twórcy
autor
Kot M.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fb56eff9-d81b-4699-afe4-64b15f460699
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.