Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2009
|
63
|
04
|
Tytuł artykułu
Slodka strona gastronomii. Organizacja i wyposazenie cukierni
Autorzy
Grzesinska W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
cukiernie
piece konwekcyjne
piece konwekcyjno-parowe
dekoracje cukiernicze
ciasta
komora garownicza
wypiek pieczywa
wyposazenie
pieczywo cukiernicze
pieczenie
stoly piekarskie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2009
Tom
63
Numer
04
Opis fizyczny
s.5-6
Twórcy
autor
Grzesinska W.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fa7d2fab-e59a-439f-ba21-bf249886d87e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.