Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2007
|
42
|
03
|
Tytuł artykułu
Utrwalanie zywnosci metoda zamrazania lub chlodzenia
Autorzy
Polak E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
cechy organoleptyczne
wartosc odzywcza
mrozenie
mieso
owoce
chlodzenie
chlodnictwo
produkcja zywnosci
warzywa
zywnosc mrozona
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2007
Tom
42
Numer
03
Opis fizyczny
s.42-43
Twórcy
autor
Polak E.
Centralne Laboratorium Chlodnictwa, Lodz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fa0a6b79-e524-43bb-bed5-a000c3b4cbde
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.