Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2005
|
59
|
03
|
Tytuł artykułu
Kontrola pochodzenia surowca i produktu w przemysle piekarniczym. Wytyczne unijne zrealizowane w systemie ERP
Autorzy
Krzywinski A.
,
Schalk H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
surowce piekarskie
piekarstwo
sprzedaz
przeplyw materialow
produkcja
system ERP
produkty spozywcze
procesy logistyczne
oprogramowanie branzowe
przeplyw informacji
pochodzenie surowcow
zaopatrzenie
lancuch logistyczny
kontrola pochodzenia
pochodzenie produktu
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2005
Tom
59
Numer
03
Opis fizyczny
s.40-41,rys.
Twórcy
autor
Krzywinski A.
autor
Schalk H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-fa003f21-f090-42f9-b377-a0f5928d76cf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.