Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2008
|
62
|
04
|
Tytuł artykułu
Pomiar aktywnosci wody podczas produkcji sera
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zawartosc wody
przemysl spozywczy
sery
mleczarstwo
procesy produkcyjne
oznaczanie
pomiary
aktywnosc wody
kultury bakteryjne
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2008
Tom
62
Numer
04
Opis fizyczny
s.27,rys.,fot.,bibliogr.
Twórcy
Bibliografia
[1] Belitz H.D., Grosch W: 1992. Lehrbuch der Lebensmittelchemie, Springer Verlag, Berlin.
[2] Kay H. W., Heeschen W., Schulz M. E.: 1977. Milchwissenschaft, 32/4, Kempten.
[3] Simatos D., Multon J. L.: 1985. Properties of Water in Foods, Martinus Nijhoff Publishers, Dordrecht.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f9e1bf18-95c6-4f6e-8787-1c8c134d3d3c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.