Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1997
|
34
|
Tytuł artykułu
Oxidation of cholesterol and presence of oxysterols in foods
Autorzy
Karpinski R.
,
Cieslak B.
,
Cosel A.
,
Jankowski P.
,
Grzeskiewicz S.
,
Bartnikowska E.
,
Obiedzinski M.W.
Warianty tytułu
PL
Utlenianie cholesterolu i obecnosc oksysteroli w zywnosci
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
zdrowie czlowieka
utlenianie
przechowywanie
zywnosc
dieta
wlasciwosci cytotoksyczne
cholesterol
zmiany patologiczne
produkty spozywcze
oksysterole
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1997
Tom
34
Opis fizyczny
s.131-144,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Karpinski R.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
Cieslak B.
autor
Cosel A.
autor
Jankowski P.
autor
Grzeskiewicz S.
autor
Bartnikowska E.
autor
Obiedzinski M.W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f9d71aa8-c88a-4d21-9453-55ca757838ab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.