Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
2007
|
05
|
3
|
Tytuł artykułu
Zamrozony aromat
Autorzy
Zimnicka E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
herbata mrozona
serwowanie posilkow
zaklady gastronomiczne
kawa mrozona
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2007
Tom
05
Numer
3
Opis fizyczny
s.38,fot.
Twórcy
autor
Zimnicka E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f989c178-78b0-4ac2-b3a9-74dbce900d68
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.