Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1995-1996
|
32-33
|
Tytuł artykułu
Wplyw szybkosci wychladzania poubojowego na niektore cechy ilosciowe i jakosciowe miesa wolowego
Autorzy
Borzuta K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
temperatura
tekstura zywnosci
kruchosc miesa
mieso wolowe
wychladzanie poubojowe
cechy jakosciowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1995-1996
Tom
32-33
Opis fizyczny
s.89-107,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Borzuta K.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Glogowska 239, 60-111 Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f89fc01c-39e3-4958-a4bc-ca36e6390458
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.