Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1993
|
41
|
10
|
Tytuł artykułu
Propozycja usprawnienia wykorzystania energii w procesie wypieku
Autorzy
Ambroziak Z.
,
Grabusinski R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zuzycie energii
piekarstwo
piece olejowe
spaliny
wymienniki ciepla
gazy odlotowe
piece piekarskie
cieplo
bilans energetyczny
technologia zywnosci
para technologiczna
wypiek pieczywa
piece gazowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1993
Tom
41
Numer
10
Opis fizyczny
s.22-24,rys,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
Ambroziak Z.
autor
Grabusinski R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f815df90-4a6b-411c-b44f-c70d2d0eeabe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.