Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Microbiologica Polonica
1995
|
44
|
3-4
|
Tytuł artykułu
Damage of lactic acid bacteria caused by freezing at different freezing rates
Autorzy
Libudzisz Z.
,
Mokrosinska K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
freezing
production
freezing process
lactic acid
preservation
fermentation technology
bacteria
Lactobacillus acidophilus
acetaldehyde production
milk
lactic bacteria
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Microbiologica Polonica
Rocznik
1995
Tom
44
Numer
3-4
Opis fizyczny
p.305-313,fig.
Twórcy
autor
Libudzisz Z.
The Technical University of Lodz, ul.Stefanowskiego 4-10, 90-924 Lodz, Poland
autor
Mokrosinska K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f80f2934-0b61-4a3c-9daf-b602b584763c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.