Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1999
|
1
|
Tytuł artykułu
HACCP. Zastosowanie w praktyce
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
wdrozenia do praktyki
przemysl miesny
projektowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1999
Numer
1
Opis fizyczny
s.40-41,43,tab.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f7bc6f8f-b6e0-4e01-96f3-b28869dfa63e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.