Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
2008
|
02
|
Tytuł artykułu
Karmel, czary z cukru
Autorzy
Meijer N.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukier
przepisy kulinarne
ciasta
przyrzadzanie posilkow
salatki
karmel
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
Rocznik
2008
Numer
02
Opis fizyczny
s.76-80,fot.
Twórcy
autor
Meijer N.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f757e57f-cead-4ac5-8364-0e5d3951d0ec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.