Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Technologia Żywności
2001
|
14
|
Tytuł artykułu
Wplyw rodzaju przyprawy na jakosc czipsow ziemniaczanych podczas przechowywania
Autorzy
Kita A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
konsystencja
technologia zywnosci
przechowywanie
przyprawy
chipsy ziemniaczane
kruchosc
jakosc
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Technologia Żywności
Rocznik
2001
Tom
14
Opis fizyczny
s.7-21,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kita A.
Akademia Rolnicza, Wroclaw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f7389169-a554-4858-af11-a7bef2b54336
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.