PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 04 |

Tytuł artykułu

The effect of time of acid hydrolysis on the modification of antioxidant properties of rapeseed protein hydrolysates

Warianty tytułu

PL
Wplyw czasu hydrolizy na ksztaltowanie wlasciwosci przeciwutleniajacych hydrolizatow bialkowych sruty rzepakowej

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

04

Opis fizyczny

p.49-54,ref.

Twórcy

  • August Cieszkowski Agricultural University in Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-f71ea021-4bda-4409-a4b5-8f8054ce713f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.