Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
2007
|
04
|
Tytuł artykułu
The effect of time of acid hydrolysis on the modification of antioxidant properties of rapeseed protein hydrolysates
Autorzy
Jedrusek-Golinska A.
,
Korczak J.
,
Hes M.
,
Gramza-Michalowska A.
Warianty tytułu
PL
Wplyw czasu hydrolizy na ksztaltowanie wlasciwosci przeciwutleniajacych hydrolizatow bialkowych sruty rzepakowej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
rapeseed
protein hydrolysate
hydrolysis
acid hydrolysis
time effect
modification
antioxidative property
antioxidant activity
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Rocznik
2007
Tom
04
Opis fizyczny
p.49-54,ref.
Twórcy
autor
Jedrusek-Golinska A.
August Cieszkowski Agricultural University in Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Korczak J.
autor
Hes M.
autor
Gramza-Michalowska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f71ea021-4bda-4409-a4b5-8f8054ce713f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.