Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
1996
|
40
|
07
|
Tytuł artykułu
Biotechnologia dla przemyslu spozywczego, zdrowia i srodowiska
Autorzy
Przegalinska M.J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Siekacz Adam wywiad
wywiady
beta-karoten
historia
enzymy
kwas arachidowy
biotechnologia
drozdze piekarskie
przemysl spozywczy
dodatki do zywnosci
kwas klawulanianowy
antybiotyki
firma GIST-BROCADES
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1996
Tom
40
Numer
07
Opis fizyczny
s.1-2,fot.
Twórcy
autor
Przegalinska M.J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f6bf8abc-9cdc-4ce2-95ab-af2d22750c26
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.