Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Działkowiec
2001
|
01
|
Tytuł artykułu
Jak ograniczyc zawartosc szkodliwych substancji w warzywach. Cz. I. Kwas szczawianowy
Autorzy
Kolota E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
metody uprawy
kwas szczawiowy
substancje szkodliwe
blanszowanie
szczawiany
warzywa
Wydawca
-
Czasopismo
Działkowiec
Rocznik
2001
Numer
01
Opis fizyczny
s.47,fot.
Twórcy
autor
Kolota E.
Akademia Rolnicza, Wroclaw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f4dc94ff-c2c4-4f9c-ad4e-455341a5ada4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.