Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2004
|
52
|
03
|
Tytuł artykułu
HACCP a srodki smarne dla przemyslu spozywczego
Autorzy
Hal
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kontakt z zywnoscia
system HACCP
przemysl spozywczy
smary
systemy jakosci
maszyny produkcyjne
oleje smarowe
urzadzenia produkcyjne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2004
Tom
52
Numer
03
Opis fizyczny
s.28-29
Twórcy
autor
Hal
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f475cedf-54e5-4c34-bca1-baa8c77ac8d5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.