Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny Przemysłu Koncentratów Spożywczych
1997
|
37
|
3
|
Tytuł artykułu
Badania jakosci i akceptacji konsumenckiej ciast otrzymanych z koncentratow w proszku z udzialem zamiennikow cukru
Autorzy
Orzechowska A
,
Blasinska I.
,
Jezewska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
koncentraty spozywcze
zywnosc
ciasta
dieta
wlasciwosci fizykochemiczne
jakosc
zachowania konsumenckie
dietetyka
wypiek pieczywa
ocena sensoryczna
akceptacja konsumencka
zamienniki cukru
zywienie czlowieka
EN
food concentrate
food
cake
diet
physicochemical property
quality
consumer behaviour
dietetics
bread baking
sensory evaluation
consumer acceptance
sugar substitute
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny Przemysłu Koncentratów Spożywczych
Rocznik
1997
Tom
37
Numer
3
Opis fizyczny
s.6-11,tab.
Twórcy
autor
Orzechowska A
autor
Blasinska I.
autor
Jezewska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f3d0700a-1cae-4f16-8b61-1fa28886f787
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.