Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2008
|
52
|
03
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka jakosciowa i zasady produkcji mak pszennych o specjalnym przeznaczeniu
Autorzy
Jurga R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
maka sitkowa
ocena jakosci
przetwory zbozowe
maka o specjalnym przeznaczeniu
mlynarstwo
maka pelnoziarnista
maka graham
przetworstwo zbozowe
maka pszenna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2008
Tom
52
Numer
03
Opis fizyczny
s.38-40,tab.
Twórcy
autor
Jurga R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f21940dd-a386-4a20-b75d-09f4d2fdbbd6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.