Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2002
|
77
|
Tytuł artykułu
Activity of water in staling bread
Autorzy
Klimek-Poliszko D.
,
Poliszko S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
water activity
staling
bread
bread crumb
staling bread
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2002
Tom
77
Opis fizyczny
p.43-49,fig.,ref.
Twórcy
autor
Klimek-Poliszko D.
Agricultural University, Wojska Polskiego 28-42, 60-637 Poznan, Poland
autor
Poliszko S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f2016d84-12b2-4e96-86ba-6c5c0d33c774
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.