Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1993
|
02
|
1
|
Tytuł artykułu
Chitin immubilization of pectinolytic enzymes used for apple juice depectinization
Autorzy
Komorowska A.
,
Trzcinska M.
,
Sieliwanowicz B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
chityna
enzymy pektynolityczne
przemysl spozywczy
soki
enzymy
depektynizacja
jablka
owoce ziarnkowe
soki owocowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
1
Opis fizyczny
s.67-74,wykr,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
Komorowska A.
autor
Trzcinska M.
autor
Sieliwanowicz B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f1c1846d-b274-442d-a460-6afc1e7377ec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.