Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1998
|
04
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka sensoryczna mleka sterylizowanego UHT
Autorzy
Zbikowska A.
,
Zbikowski Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
posmak nieswiezy
posmak ogrzewania
przechowywanie
sterylizacja
obrobka termiczna
posmak utlenienia
mleczarstwo
ocena sensoryczna
smakowitosc
mleko UHT
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1998
Numer
04
Opis fizyczny
s.115-118,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zbikowska A.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn
autor
Zbikowski Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-eea059ca-89db-447b-8160-864fe72e88c3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.